Over ons

Waar wij in geloven, zegt veel over ons. Wij geloven namelijk dat het energieverbruik in de toekomst 100% elektrisch wordt. Opgewekt op een duurzame manier.

Het begin

Met de aankoop van een oud pand van 1600m2 uit 1955, is de uitdaging begonnen om bij te dragen aan de Nederlandse doelstelling:

Hoe maken wij dit pand aardgas vrij en toekomstbestendig tegelijkertijd?

Hoe wij dit realiseren? Warmtepompen waren een te dure investering en dan ben je niet van de natte installatie af. Na zoekwerk, zijn we uitgekomen bij infrarood verwarmingspanelen. Het pand hangt nu helemaal vol met onze panelen en is een van de eerste full electric panden in Nederland! Dit moeten wij met andere mensen delen, dachten wij en zo geschiede: Cleanheating werd in het leven geroepen om onze opgedane kennis met andere mensen te delen tegen betaalbare prijs. Duurzaamheid hoeft niet en mag niet duur zijn.

Zonder aan kwaliteit in te boeten, hanteren wij een realistische vraagprijs. Hiertoe kopen wij groot in bij betrouwbare marktleiders, houden wij onze marketingkosten laag en doen wij niet mee aan het kunstmatig hooghouden van de prijzen. Al onze oplossingen beschikken over het CE-keurmerk en additionele, onafhankelijke KIWA-keurmerken die aantonen dat er voldaan wordt aan de geldende normen (en zelfs meer) op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Zo willen wij duurzaamheid binnen ieders bereik brengen, dus ook bij u.

Onze missie

Onze missie is het initiëren van verandering in ons dagelijks consumptie gedrag. Op de korte termijn is dat om huishoudens te helpen om efficiënter om te gaan met het antwoorden van hun warmtevraag en de distributie van de eigen opgewekte energie doormiddel van onder meer zonnepanelen.

De doelstelling is om zelfvoorzienend te zijn.

Onze kernwaarden

Bij Cleanheating geloven we in eerlijkheid, het aangaan van duurzame relaties voor de lange termijn en dat leren door fouten te maken van essentieel belang zijn. Dit zijn de zuilen waar Cleanheating op is gebouwd.

We zijn wat we doen, we kijken kritisch naar de status quo en dagen mensen uit om hetzelfde te doen.