Over ons

Waar wij in geloven, zegt veel over ons. Wij geloven namelijk dat het energieverbruik in de toekomst 100% elektrisch wordt. Opgewekt op een duurzame manier.

De aarde warmt op. Wereldwijd stijgt de temperatuur sneller dan ooit. Dat komt door ons: aardbewoners. Om onze omgeving gezond te houden voor de volgende generaties kijken we samen om naar onze planeet. Een CO2-neutrale omgeving creëren we met milieuvriendelijke alternatieven. 

Infrarood verwarmingspanelen van Cleanheating verwarmen via straling, op dezelfde manier als de zon dat doet. Ze werken volledig elektrisch. Deze verwarmingspanelen halen jou eenvoudig van het gas af en maken het binnen even behaaglijk als voorheen. Waar vocht geen kans krijgt op te hopen en fijnstof niet meer circuleert, is de lucht schoner dan ooit. 

Zo begon het

Cleanheating is ontstaan vanuit een vraag. Een vraag om een oud pand van 1600m2 duurzaam te verwarmen. Een vraag waar niet zomaar een antwoord op was. Een vraag waarop infrarood het antwoord bleek en het pand daarmee als een van de eerste panden van Nederland voorzag van de noemer full electric. 

Met de oprichting van Cleanheating willen we deze opgedane kennis delen en verder verspreiden. Wij weten dat duurzaamheid niet duur hoeft te zijn. Met onze realistische vraagprijs komt een duurzame beslissing voor iedereen binnen handbereik. 

Wij kopen in bij betrouwbare marktleiders, houden onze marketingkosten laag en doen niet mee aan het kunstmatig in stand houden van hoge prijzen. Al onze oplossingen beschikken over het CE-keurmerk en additionele, onafhankelijke KIWA-keurmerken die aantonen dat er voldaan wordt aan de geldende normen (en zelfs meer) op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. 

Onze doelen

Aardgasvrij

Wij helpen particulieren en zakelijke klanten om hun huis en bedrijf tot een aardgasvrije leef- en werkomgeving te maken.

Betaalbaar

Duurzaamheid wordt vaak gezien als een dure investering. Wij maken duurzame investeringen betaalbaar en daarmee toegankelijk voor iedereen.

Gezondheid

Wij maken je leef- en werkomgeving naast aangenaam, schoner en daarmee gezonder.

Hier gaan we voor

Onze missie is het initiëren van verandering in ons dagelijks consumptie gedrag. Op de korte termijn is dat om huishoudens te helpen om efficiënter om te gaan met het antwoorden van hun warmtevraag en de distributie van de eigen opgewekte energie doormiddel van onder meer zonnepanelen. 

De doelstelling is om zelfvoorzienend te zijn.

Dit vinden we belangrijk

Bij Cleanheating geloven we in eerlijkheid en het aangaan van duurzame relaties. We pioneren en leren door soms ook fouten te maken. We blijven kritisch en dagen mensen met wie we samenwerken uit om dat ook te zijn. 

Eenvoudig verduurzamen